Disponible en 1h | 100% Segur | Primeres marques 644273051 [email protected]

Taller de
reparació
d’esquís

Et sabem donar un toc d’ànima del nostre Skiman als teus esquís!

 

Taller de reparació i manteniment de tot tipus d’esquís, amb més de 20 anys d’experiència i disposant de màquines d’última generació i de les millors marques per fer-ho (WINTERSTEIGER), amb suport digital incorporat, són capaces de fer estructures de soles amb diferents dibuixos i adaptats segons el tipus de pistes a on es va a esquiar.

A part de tot això, tenim l’essència del taller, la nostra passió per l’esquí i del seu material.

Sempre ens hem basat en una sola i única política a l’hora de fer esquís, que és amb la figura de l’SKIMAN: Les màquines són molt importants, però sense un bon artesà al darrere que sàpiga llegir el que les màquines necessiten no tens res: una màquina sola i sense ànima.

Es per això que creiem que un bon SKIMAN a un que no, fa canviar el comportament dels esquís utilitzant la mateixa màquina…. Sap interpretar la velocitat de cinta fent que el bombo a on es dona el tunnig actuï amb perfecció, llegir la velocitat i el pes de l’arrastre, quin nº de gra posar a cada cinta adaptada a la sola de l’esquí, com agafar una llima (importantíssim), com fer treballar les dents d’una raspa, quin tipus de cera, quina temperatura aplicar-la i com rascar-la, com llimar un cantell substituït tenint en compte la direcció de la neu, en fi, petits detalls que només amb una mateixa experiència i els anys, ho fan possible.

És per això doncs que creiem, que sense un bon SKIMAN no tindràs mai un toc d’artista a les teves soles i això es nota i molt.

Al taller D’SNOWLOCKERS et sabem donar un toc d’ànima d’SKIMAN als teus esquís!!

Soles amb pedra

Estructurat de soles

Fem el dibuix de sola adeqüat a qualsevol circunstància de neu.

Encerats

Soles

Soles, cantells i encerat.

Pegats

Reparació de trancaments

Reparem els trancaments de canto i trancaments de sola.

Necessites reparar el teu material d’esquí?
Contacte amb nosaltres i et reparem el teu material d’esquí fent l’entrega i recollida a les nostres taquilles. Demana’ns més informació clicant aquí!

El nostre punt de recollida i entrega d’esquís al taller, és:

SnowLockers
C/Gran Via, 43
08600 – Berga
Telf.: 644273051

Contacta amb nosaltres per saber disponibilitat i preus

 

El nostre taller

Servei de reparació / taller

7 + 10 =

Contacta'ns
🙋‍♂️ T'ajudem?
SnowLockers
🎿 Estàs interessat en entregar i recollir del teu material a les nostres taquilles?