Taller de reparació
d’esquís, snowboard i muntatges especials

T’oferim el nostre taller de reparació per fer el manteniment, reparació d’esquís o de la taula de snowboard. A més, realitzem tota mena de muntatges especials, com muntatges de fixacions. Tu demana i nosaltres ho fem possible!

Tenim més de 20 anys d’experiència en aquest sector, cosa que ens dona la confiança per oferir-te un servei amb totes les màximes garanties possibles.

Creus que som un taller de reparació qualsevol? Doncs no! Som el teu taller de reparació d’esquís!

Si no saps on fer la reparació d’esquís, vine al nostre taller de reparació!

Si vols encerar els teus esquís o tens problemes per realitzar la reparació d’esquís (o no trobes el moment per portar la teva taula de snowboard), el nostre taller de reparació d’esquís és el lloc perfecte per a tu. Utilitzem una de les millors màquines del mercat, la Wintersteiguer pel tema de reparació d’esquís i taula d’ Snowboard, com el manteniment de qualsevol equip per la neu. Amb una màquina professional i nosaltres com a experts en aquest sector, et garantim que tornaràs a les pistes com més aviat millor.

Oferim serveis bàsics de manteniment, com també encerar i fer les soles als teus esquís. No t’ho pensis més, per qualsevol reparació d’esquís, confia en Snowlockers!

Taller de reparació d'esquís i taules de Snowboard a Snowlockers
Taller de reparació d'esquís i taules de Snowboard a Snowlockers
Taller de reparació d'esquís i taules de Snowboard a Snowlockers
  • Imatges del nostre taller de reparació tan per esquí com taules de Snowboard.

Tens una taula de Snowboard? Porta-la al nostre taller de reparació!

El nostre taller, a part de fer la reparació d’esquís també estem especialitzats a reparar qualsevol mena de taula de Snowboard, així com oferir serveis de manteniment i posada a punt. Recomanem un manteniment anual per mantenir la taula en les millors condicions.

Si necessites encerar la teva taula, porta-la i li farem una posada a punt. Comprova com podem ajudar-te a divertir-te al màxim a la neu.

Podem ajudar-te a arreglar la taula si s’ha trencat o necessita un petit ajustament

El nostre taller de reparació estem ocupuats muntant fixacions, enganxant pells de foca i tallant pells a mida dels esquís.

Muntatges especials: muntar fixacions i pells de foca.

Entrega i recull el teu equip d’esquí per a la seva reparació a les taquilles que trobaràs just al costat del taller de reparació. Això significa que el mateix lloc on entregaràs l’equip serà el mateix on es farà la feina que ens demanis que realitzem. Un cop hàgim fet, t’ho deixarem dins de la taquilla. Passa-ho a buscar quan et vagi millor. No pateixis per l’horari comercial, ja que el nostre innovador sistema de taquilles et dona tota la llibertat d’horaris perquè puguis gestionar la teva recollida al teu gust.

Necessites reparar el teu material d’esquí?

Contacte amb nosaltres i et reparem el teu material d’esquí fent l’entrega i recollida a les nostres taquilles. Demana’ns més informació clicant aquí!

El nostre punt de recollida i entrega d’esquís al taller, és:

SnowLockers
C/Gran Via, 43
08600 – Berga
644273051

Informació addicional

– Per qualsevol dubte, consulta el nostre apartat de com funciona?
– I si vas a Port del Comte, et recomanem el seu lloguer de material d’esquí.

Contacta amb nosaltres per saber disponibilitat i preus

 

El nostre taller

Servei de reparació / taller

1 + 13 =

Contacta'ns
🙋‍♂️ T'ajudem?
SnowLockers
🎿 Estàs interessat en entregar i recollir del teu material a les nostres taquilles?