Taller de reparació
d’esquís, snowboard i snowblade

Taller de reparació d’esquís i snowboard

Som-hi, amant dels esports d’hivern! Tens els teus esquís o snowboard a punt per conquerir les pistes? Si vols treure el màxim profit de la teva experiència en l’esquí i el snowboard, has arribat al lloc adequat. Benvingut al nostre taller de reparació d’esquís i snowboard, on t’expliquem tot el que necessites per la reparació del teu material d’hivern.

Saps que un bon manteniment pot allargar la vida útil dels teus esquís o snowboards? Amb la nostra ajuda, podràs gaudir més temps practicant el teu esport predilecte sobre la neu i passaràs menys temps preocupant-te pels possibles desperfectes. A més, oferim un innovador sistema d’entrega i recollida a taquilles perquè et sigui més fàcil gestionar les teves reparacions.

Entrega i recollida del material per reparar en una taquilla

En el nostre taller de reparació d’esquí, tenim en compte la comoditat dels nostres clients. Per això, oferim un sistema d’entrega i recollida del material per reparar a través d’una taquilla de la nostra botiga. A continuació, t’expliquem com funciona aquest innovador sistema que utilitzem a Snowlockers:

  • Quan fas la reserva a través del WhatsApp de la nostra web, et facilitarem un codi exclusiu per accedir al local. Això significa que podràs deixar el teu material per reparar a qualsevol hora del dia o de la nit, ja que el local està obert les 24 hores.

  • A més, t’oferirem una taquilla física de reparació personalitzada dins del nostre establiment de Berga on podràs deixar els teus esquís o snowboard per ser reparats. Aquesta taquilla estarà disponible durant tot el procés de reparació i com bé pots imaginar, també anirà amb codi d’obertura.

Taquilles SnowLockers

Taquilles SnowLockers

Serveis de reparació d’esquís i snowboard

 

Oferim una àmplia gamma de serveis per a la reparació dels teus esquís i snowboards. Des de petites reparacions fins a tasques més complexes, estem aquí per ajudar-te. Confia en els nostres experts per deixar els teus equips com nous.

Els esquís i el material d’esquí requereixen un manteniment adequat per garantir un rendiment òptim i una llarga vida útil. Amb el nostre taller de reparació d’esquí, et proporcionem tots els serveis necessaris per cuidar dels teus equips.

Reparacions bàsiques

Si has notat algun desgast o desperfecte menor als teus esquís, no t’amoïnis! Els nostres professionals poden solucionar-ho ràpidament amb les nostres reparacions bàsiques de la cera. Aquestes inclouen fer soles, cantells i encerar.

  • Reparació del cantell del teu esquí o snowboard: Si el cantell dels teu esquís han patit danys lleugers, podem reparar-lo i deixar-lo com nou. L’activitat és perfecta per als amants de l’esport de neu.
  • Soles: En cas que les soles dels teus esquís hagin quedat fetes malbé, nosaltres ens encarregarem de la reparació o substitució si cal.
  • Ratllades: Si notes que hi ha alguna ratllada als teus esquís, nosaltres ens ocuparem de segellar-ho correctament.

Amb les nostres reparacions, podràs tornar a gaudir del plaer de l’esquiada sense haver de preocupar-te pels petits desperfectes.

Reparacions avançades

A vegades, els esquís poden patir danys més importants que requereixen una atenció molt més especialitzada. Els nostres tècnics experts en reparació d’esquís estan preparats per afrontar tasques més complexes i deixar el teu equip com nou. Algunes de les reparacions avançades que oferim són:

  • Substitució de les soles: Si les soles dels teus esquís presenten desgast excessiu o danys irreparables, podem substituir-les per unes de noves.
  • Reestructuració de la base: Amb el temps, la base dels esquís pot perdre la seva textura original. Amb la reestructuració adequada, millorarem l’adherència i el rendiment.
  • Reparació d’arestes: Les arestes dels esquís són essencials per a un bon control i maniobrabilitat. Ens encarregarem de reparar qualsevol dany o deformació en les arestes.

Reparació de Snows i  Splitboards

 

També som especialistes en la reparació de Snows i Splitboard, per tant, podem dir que tenim coneixements específics en aquest tipus d’equips. Els Splitboards són una opció popular entre els amants del snowboard que busquen aventures fora pista i a diferència dels snowboards convencionals, els Splitboards es poden separar en dues parts per convertir-se en esquís de muntanya i facilitar l’ascensió a les zones muntanyoses.

Quan es tracta de reparar un Splitboard, és fonamental tenir l’experiència i habilitat especialitzada per assegurar que l’equip quedi perfectament preparat per les aventures tant dins com fora pista. A la nostra botiga de taller de reparació d’esquí de SnowLockers, disposem dels coneixements necessaris per abordar tots els aspectes relacionats amb la reparació de Snow i Splitboards.

Confia en les nostres habilitats especialitzades per cuidar del teu Splitboard o Snow amb SnowLockers.

El millor taller de reparació d’esquí a la província de Barcelona

 

Si ets un apassionat dels esports d’hivern i et trobes a la província de Barcelona, no cal que vagis lluny per trobar un taller de confiança per als teus equips. Estem ubicats a Berga, al cor del Berguedà, i oferim els nostres serveis de reparació d’esquís i snowboards quan et dirigeixis cap a la muntanya.

El nostre taller és especialitzat en tot el manteniment i reparació relacionat amb l’equip per anar a la neu. Tant si és una reparació menor o major, tenim l’experiència i el coneixement necessaris per deixar els teus esquís o snowboard com nous. Amb anys d’experiència en el sector, ens enorgulleix oferir als nostres clients un servei professional i personalitzat.

A diferència d’altres tallers genèrics, estem centrats exclusivament en els esports de neu. Això significa que tenim les eines especialitzades i els coneixements tècnics per abordar qualsevol problema que pugui sortir. Ja sigui una base gastada, cantell trencat o fixacions desajustades, podem solucionar-ho ràpidament i eficientment.

Quan vinguis al nostre taller de SnowLockers, experimentaràs el millor servei de reparació possible. El nostre equip professional estarà encantat d’analitzar les condicions dels teus esquís o snowboard i oferir-te una solució personalitzada. Ens assegurem que cada reparació sigui realitzada amb precisió i cura per garantir el millor rendiment dels teus equips a la neu.

No importa si ets un principiant o un professional experimentat, al nostre taller trobaràs l’atenció personalitzada que et mereixes. La nostra missió és proporcionar-te un servei excepcional i assegurar-nos que gaudeixis plenament dels esports d’hivern sense haver de preocupar-te pels teus equips.

En resum, si busques un taller de reparació d’esquí o snowboard a la província de Barcelona, vine al nostre taller a Berga. Som especialistes en la reparació d’esquís i snowboards.

Soles amb pedra
Taller SnowLockers

Muntatges especials: muntar fixacions i pells de foca.

Entrega i recull el teu equip d’esquí per a la seva reparació a les taquilles que trobaràs just al costat del taller de reparació. Això significa que el mateix lloc on entregaràs l’equip serà el mateix on es farà la feina que ens demanis que realitzem. Un cop hàgim fet, t’ho deixarem dins de la taquilla. Passa-ho a buscar quan et vagi millor. No pateixis per l’horari comercial, ja que el nostre innovador sistema de taquilles et dona tota la llibertat d’horaris perquè puguis gestionar la teva recollida al teu gust.

Necessites reparar el teu material d’esquí?

Contacte amb nosaltres i et reparem el teu material d’esquí fent l’entrega i recollida a les nostres taquilles. Demana’ns més informació clicant aquí!

El nostre punt de recollida i entrega d’esquís al taller, és:

SnowLockers
C/Gran Via, 43
08600 – Berga
644273051

Saps com funciona el nostre taller?

Saps com funciona Snowlockers?
Contacta'ns
🙋‍♂️ T'ajudem?
SnowLockers
🎿 Estàs interessat en entregar i recollir del teu material a les nostres taquilles?