lloguer 
pack de seguretat
arva

Lloguer de Pack de Seguretat ARVA

Des de 23,00

Necessites més informació?

Instruccions a seguir

  1. Selecciona quina durada faràs (1 dia, 2 dies, 3 dies…).
  2. Clica en el calendari el primer dia que faràs l’activitat.
  3. En la categoria escriu quants participants sereu.
  4. Ja podreu fer la reserva!

Activitats de muntanya amb guia

Gaudeix al màxim del lloguer de material d’hivern amb els nostres guies de muntanya i monitors d’esquí o snowboard. Animat a practicar esport fora pistes i viu experiències úniques de senderisme i trekking per la neu. Reserva la teva plaça, la muntanya t’espera!

Demana informació al formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible detallant preus i disponibilitat de calendari dels guies de muntanya i monitors d’esquí o snowboard. No t’ho pensis més i surt a gaudir de la natura aquest cap de setmana sol o en grup. Totes les opcions són vàlides amb snowlockers!

Fes una reserva grupal! Tan per 1 o més persones.
La reserva inclou l’ARVA, pala i sonda

L'ARVA, també conegut com a "Aparell de Rescat de Víctimes d'Avalanches," és un material de seguretat fonamental per a excursions a la muntanya en entorns amb neu. Aquest dispositiu és essencial per a tots aquells amants de la natura que busquen aventura i emoció en terrenys nevats.

L'ARVA és un petit transmissor-receptor de ràdio que es porta a la roba o a l'equipament de muntanya i funciona mitjançant senyals de freqüència. Durant una sortida i en cas d'avalancha, el dispositiu es converteix en l'eina clau per localitzar ràpidament la persona soterrada, ja que en cas d'accident, els altres membres del grup poden activar els seus ARVA en mode de cerca per localitzar l'excursionista soterrat. Aquest procés augmenta considerablement les possibilitats d'un rescat amb èxit, reduint alhora el temps de recerca i augmentant les possibilitats de supervivència.

Servei de guies i
monitors de muntanya


Vols realitzar l’activitat
a amb un professional o
millorar la teva tècnica?

Contacta'ns
🙋‍♂️ T'ajudem?
SnowLockers
🙋‍♂️ Hola!
Si tens cap dubte, no quedis en obrir un whatsapp apretant el botó contacta'ns!