Activitats de
muntanya amb
guia o monitor

Activitats de muntanya amb guia per a tots els nivells i edats 

 

Gaudeix al màxim del lloguer de material d’hivern amb els nostres guies de muntanya i monitors d’esquí o snowboard. Animat a practicar esport fora pistes i viu experiències úniques de senderisme i trekking per la neu. Reserva la teva plaça, la muntanya t’espera! Contacta amb nosaltres per conèixer la proposta de rutes i circuits amb els millors guies de muntanya o monitors, i escull el que millor s’adapti al teu nivell. Si t’agraden els reptes o si bé només vols passar-ho bé en una excursió entre paisatges nevats, aquest serveis de lloguer és per tu. Els nostres guies faran tot el possible perquè visquis una jornada inoblidable amb totes les garanties de seguretat.

Demana informació al formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible detallant preus i disponibilitat de calendari dels guies de muntanya i monitors d’esquí o snowboard. No t’ho pensis més i surt a gaudir de la natura aquest cap de setmana sol o en grup. Totes les opcions són vàlides amb snowlockers!

Uiagm
Ember
Skimo
Skimos

Adrià Chueca / Credencial de guia Internacional: Guia d’Alta Muntanya UIAGM / Empresa: Escola de muntanya del Berguedà – EMBER / Web: ember.cat.

Guiatges en totes les disciplines de muntanya, com formació personalitzada

Contacta amb Ember.cat per saber  disponibilitats i preus!

Des de SnowLockers t’oferim la possibilitat de contactar amb una empresa que ofereix el servei de guiatge Skimo perquè la teva activitat a la neu pugui ser més productiva!

5 + 5 =