Preguntes freqüents

Reserva de material i contractació de serveis

Puc passar a recollir el dia abans?

Sí, el dia abans a partir de les 17 h. pots passar a recollir el material. Si ens ho dius amb antelació, es podria passar a recollir abans hi tot.

Quin material podem reservar?

Amb SnowLockers podeu llogar material d’esquí de muntanya amb els seus accessoris (pals, pells i casc), raquetes de neu, taules d’snow i material de seguretat (ARVA 3 antenes, pala i sonda).

Amb quina antelació mínima podem fer una reserva de material?

Quan abans millor, perquè com més anticipadament la feu, més mides i varietat de material hi trobareu. També teniu la possibilitat de reservar el mateix dia, però no us ho recomanem per evitar sorpreses.

Puc llogar material per diferents persones en una mateixa reserva?

Si. Si necessiteu llogar material per diferents persones, és totalment recomanable que ho feu en una única reserva per així trobar-vos tot el material llogat d’un mateix grup dins la mateixa guixeta i evitar confusions. En una mateixa reserva podeu llogar tants equips d’esquí, raquetes i altre material accessori com vulgueu o necessiteu.

Quins serveis opcionals podem contractar?

Volem que gaudiu al màxim de l’activitat i, per aquells que ho desitgin, oferim un servei de guies tant per esquí de muntanya com per raquetes.

Per la pràctica de l’esquí de muntanya podeu contractar un monitor per aprendre o millorar la tècnica de l’esquí de muntanya, o bé podeu contractar un guia per practicar aquesta apassionant activitat descobrint noves rutes amb seguretat.

Per la pràctica de les raquetes de neu, podeu contractar un servei de guiatge i coneixement de l’entorn.

La contractació d’un guia o un monitor queda confirmada en el moment de fer la reserva?

No. Per fer la reserva d’un guia o monitor, cal que ompliu el formulari online que trobareu en les pàgines dels serveis de guiatge d’esquí de muntanya o raquetes de neu de la nostra web. Un cop ompliu i envieu aquest formulari, l’empresa encarregada de la prestació d’aquest servei rebrà un avís i es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar-vos la reserva i donar-vos les indicacions pertinents.

Qui presta el serveis de guies i monitors? Son titulats?

El servei de guiatge amb raquetes de neu el presta l’empresa BON VIURE, que ens dona la màxima seguretat en la pràctica d’aquesta activitat atès que és segurament l’empresa més antiga del país amb aquestes credencials i la que acumula un major bagatge.

En canvi, el servei de guiatge i monitoratge d’esquí de muntanya el presta l’empresa EMBER; una de les úniques poques escoles titulades per poder oferir als clients el servei de guiatge amb esquís a la muntanya.

Recollida de material

Hi ha lloc per aparcar el cotxe?

Sí. A davant mateix d’SnowLockers hi tenim el nostre gual on podeu aturar-vos per recollir el material reservat, però en el cas de que ja hi hagi ja algun client ocupant el gual, a tot just 50 metres del local hi trobareu un parking gratuit on la capacitat de places és immensa.

Com sabrem a quina guixeta està el material que hem llogat?

En finalitzar la reserva de material, la mateixa reserva us indicarà el número de guixeta on teniu el material que heu llogat i dos codis de 4 dígits que haureu d’utilitzar, un per l’entrada general del local i l’altre per obrir la guixeta on teniu el material reservat. En resum, amb la reserva us indicarem el número de guixeta on recollir i retornar el material llogat, un codi per accedir al local i un altre codi per obrir la guixeta.

Què passa si algun material no em va bé? Puc sol·licitar ajuda a algú i canviar-lo?

Si. Amb la reserva, us facilitarem un número de telèfon per a que, si ho necessiteu, pugueu demanar ajuda durant la recollida del material i, als pocs minuts, un treballador d’SnowLockers vindrà a atendre-us.

Ús del material

On podem practicar l’activitat i utilitzar el material llogat?

Podeu practicar l’esquí de muntanya, les raquetes de neu i l’snowboard sense necessitat d’utilitzar cap pista d’esquí i disfrutar així de la natura i la neu en estat pur. T’estalviaràs cues per utilitzar remuntadors, aglomeracions i forfaits!

Al Blog d’SnowLockers i a Wikiloc, tenim publicades multitud de rutes i circuits que us proposem per la pràctica tant de l’esquí de muntanya com de raquetes de neu amb el material que ens llogueu. A banda de les que us proposem nosaltres, podeu utilitzar el material per practicar les activitats allí on vulgueu. Teniu infinitat de destins a la vostra disposició!

Activitat amb guies i monitors

On ens esperarà el guia o monitor que hem contractat?

El guia o monitor quedarà amb vosaltres al lloc que hagueu pactat prèviament amb l’empresa de guiatge. Podeu quedar amb ell al mateix local d’SnowLockers on recollireu el material, o bé al lloc de pràctica que hagueu acordat.

Quina durada tindrà l’activitat?

La durada de l’activitat es pactarà amb l’empresa que ofereixi el servei, però dependrà principalment de la ruta o circuit a realitzar i de la vostra experiència.

Devolució del material

Fins quina hora podem retornar el material?

Oblideu-vos de córrer per tornar el material a temps. Teniu fins les 23:00h del vespre del mateix dia llogat per retornar el material a la guixeta. A partir d’aquí comptarà com a nou dia llogat.

A quina guixeta hem de desar el material un cop finalitzat el lloguer?

El material llogat l’haureu de desar a la mateixa guixeta que el vareu recollir, és a dir, el número de guixeta que us indiquem en la reserva i la que hi posa al contracte de lloguer.

Què passa si el material s’ha trencat? I si hem perdut algún material?

Si el trencament d’algun material llogat ha succeït per un ús normal, no passa res… no et preocupis! Son activitats d’aventura i entenem que el material pot patir algún desperfecte ocasional. Però si el trencament del material ha estat causada per una mala praxis, haureu de pagar l’import íntegre que figura en el contracte de lloguer.

En el cas de pèrdua de material, també haureu d’abonar l’import que indica el contracte.

Per evitar disgustos, el millor és tenir sempre el material controlat i fer-ne un ús adequat segons l’activitat a practicar.